fbpx

Cum intelegi ca nimic nu e intamplator?!

Nimic nu este intamplator

Auzim des sau ne spunem singure ca nimic nu este intamplator in viata.

Atunci cand suntem refuzate dupa un interviu de job, cand suntem parasite de iubiti, cand ne dezamageste o prietena, cand ratam semnarea unui contract, cand ni se spune NU… exista mereu un motiv ascuns, invizibil pe moment, pentru care lucrurile se intampla intr-un anumit fel.

In timp, daca suntem bune observatoare, constientizam acel de ce.

Descriu mai jos 4 interpretari ale acestei zicale.

Nimic nu este intamplator reprezinta un mod de gandire

Cand adopti acest mod de gandire, accepti sa te separi de nevoia de control.

Nu stiu despre tine, dar eu am fost nevoita sa imbratisez acest mod de gandire de multe ori pana acum.

Acest lucru mi-a permis sa fiu mai relaxata si sa ma eliberez de sistemul de credinte care ne inoculeaza ca trebuie sa controlam fiecare aspect al vietii.

Recunoaste ca exista parti bune chiar si intr-un refuz

Da, atunci cand esti respinsa de partener sau te desparti, cand nu obtii slujba vanata, cand pierzi bani intr-o afacere… sunt toate intamplari care ascund binecuvantari.

Pe moment te consumi in emotii de vibratie joasa, dar priveste in urma. Nu e mai bine ca s-a intamplat asa?

Viata ne ofera daruri pe care le impacheteaza frumos atunci cand lucrurile merg cum ne dorim, dar si daruri invelite in multe ziare murdare atunci cand prima impresie este de dezamagire.

Respingerea venita de la un om este de fapt protectie divina deghizata

M-am convins de multe ori de acest lucru si a fost o constientizare salvatoare pentru mine. Cand mi s-a inchis o usa in nas, aceea nu era usa potrivita pentru mine, pentru binele meu suprem.

De multe ori imi dau seama mai tarziu ca nu vedeam toate implicatiile pe termen lung si respingerea a fost un lucru excelent.

Protectia divina actioneaza in acest fel pentru ca tu sa “deschizi” cea mai potrivita “usa” pentru binele tau.

O invitatie sa vezi dincolo de inconvenienta de moment

Nimic nu este intamplator este o invitatie sa privesti dincolo de refuz, dincolo de pierdere, dincolo de orice inconvenienta aparuta la un moment dat in viata ta.

Este indemnul sa ramai cu o minte deschisa si sa constientizezi lectia de invatat sau oportunitatea ivita.

Uneori, in momente dureroase, este dificil sa privesti dincolo de suferinta. Iti sugerez doar sa devii constienta de aceasta invitatie. Nu este necesar sa o accepti imediat, dar sa stii ca este o invitatie dincolo de suparare si durere, inspre o lectie de viata, o binecuvantare sau o noua oportunitate.

Sunt curioasa, care dintre cele 4 intelesuri de mai sus rezoneaza cu tine? Ce lectie poti vedea acum dincolo de inconvenienta de moment?

Impartaseste cu mine in comentariile de mai jos.
Aceasta este o “calatorie” in care am pornit impreuna, o conversatie intre mine si tine si alte cateva mii de femei extraordinare, puternice si hotarate sa se transforme in cele mai bune variante ale lor.

Amy Ciotec

Timp de 16 ani a avut o cariera in corporatii si a lucrat mereu aproape de oameni. Cu o experienta de peste 8 ani in procesele si terapiile de dezvoltare personala, Amy s-a trezit din punct de vedere spiritual, a vindecat si a transformat fiecare aspect al fiintei. A documentat din experienta cunoasterii ei pe blogul personal www.AwakeningMom.com.  Recent, s-a dedicat misiunii de a impartasi si de a deveni ghid pentru transformarea femeilor, prin intermediul platformei educationale www.PurAnima.com. Programul experential de dezvoltare personala “Transformarea TA Totala: de la Suferinta la Armonie!” este creat sub forma unei harti menite sa te conduca treptat spre cea mai buna versiune a ta, la toate nivelurile. Cred in tine, cred in femeia treaza si libera, femeia hotarata sa-si integreze si sa-si manifeste potentialele cele mai inalte, inca ascunse in Esenta ei, spune Amy.