fbpx

Stralucitoare in 2021!

Dezamagita de faptul ca nu iti indeplinesti rezolutiile… aproape an de an?! Pornesti la fiecare 01 Ianuarie cu entuziasm, doar pentru a de simti descurajata si coplesita de vinovatie, ulterior?! Renunti, rusinata, la mijlocul lunii Februarie?!

Transforma anul 2021 in anul in care renasti, ca femeie si ca om, iti atingi cu succes obiectivele cu adevarat importante si realizezi acele schimbari de care ai atata nevoie!

Inscrie-te acum la webinarul gratuit!

Disponibil pentru o perioada limitata de timp

Membre Inscrise

Minute

Principii Esentiale

Ce vei invata la acest webinar gratuit?!

Cum sa iti alegi corect rezolutiile

Iti doresti sa slabesti, sa fii admirata, sa ai o viata perfecta cu partenerul ideal, sa castigi mult mai multi bani si sa iti descoperi adevarata vocatie?! Afla cum iti poti alege schimbarile care conteaza cu adevarat pentru tine!

Cum sa iti urmezi & indeplinesti cele mai importante dorinte

Stii acum cum vrei sa se schimbe viata ta… dar asta nu schimba nimic, nu-i asa?! Pentru a-ti indeplini dorintele ai nevoie de un plan concret… si cateva strategii secrete foarte bine puse la punct!

Cum sa faci ca transformarea ta sa fie constanta & pozitiva

Esti pe drumul cel bun… MINUNAT! Dar nici o schimbare pozitiva nu se intampla peste noapte. Mai multe zile minunate fac o saptamana minunata, mai multe saptamani construiesc o luna minunata, mai multe luni… ai inteles ideea. Vei invata cum sa transformi anul 2021 in ANUL TAU MINUNAT!

Inscrie-te acum la webinarul gratuit!

Disponibil pentru o perioada limitata de timp

Despre
Amy Ciotec

Timp de 16 ani a avut o cariera in corporatii si a lucrat mereu aproape de oameni. Cu o experienta de peste 8 ani in procesele si terapiile de dezvoltare personala, Amy s-a trezit din punct de vedere spiritual, a vindecat si a transformat fiecare aspect al fiintei sale. Mai mult, si-a descoperit vocatia si s-a dedicat misiunii de a ajuta femeile, de a impartasi si a deveni ghid pentru transformarea esentiala a acestora. Cred in tine, cred in femeia treaza si libera, femeia hotarata sa-si integreze si sa-si manifeste cel mai inalt potential, inca ascuns in Esenta ta.

testimoniale

„Cele mai bune sfaturi primite, pentru a invata sa lucrez cu mine insami, sa imi pun viata in ordine si sa ma ridic. „

Eva, 42

„M-au ajutat enorm sfaturile si programul de dezvoltare personala – totul porneste din interior si e fff important sa te ocupi de tine!”

Margot, 35

„Sfaturi super bune primite despre invingerea fricilor si construirea unei vieti echilibrate, armonioase. „

Ramona, 54

Inscrie-te acum la webinarul gratuit!

Disponibil pentru o perioada limitata de timp