fbpx

Transformarea incepe cu tine!

Te simti pierduta in propria viata?! Ti-ar placea sa te simti libera?! Nu ai incredere in tine?! Te enervezi usor, ai stari de neliniste sau anxietate?! Iti doresti mai multa iubire in viata ta? Iti doresti abundenta?

Iti promit ca te vei (re)descoperi increzatoare si curajoasa pentru a pasi intr-o aventura catre cea mai buna versiune a ta!

Vei afla ca esti puternica, ca-ti poti crea propria viata, ca poti sa te simti libera si implinita!

Inscrie-te acum la webinarul gratuit!

Disponibil pentru o perioada limitata de timp

Membre Inscrise

Minute

Strategii Puternice

Ce vei invata la acest webinar gratuit?!

De ce iti este frica sa te privesti in interior?!

Vei invata sa depistezi si sa indepartezi FRICA – sentimentul care te face sa iti construiesti credinte false, limitative, protectii la nivel de ego.

Ce se intampla cand refuzi cu incapatanare sa te redescoperi

Afla cum frica, paralizia si lipsa deschiderii se pot manifesta si in universul fizic, prin intermediul unor suferinte concrete: traume emotionale, pierderi, boli, socuri, schimbari profunde.

Care sunt principalele semne ca trebuie sa lucrezi cu tine insati?!

Vei afla si constientiza semnalele incontestabile care iti transmit ca este absolut necesar sa iti gasesti curajul si sa incepi lucrul cu tine, pentru transformarea ta totala!

Cum poti pasi in calatoria de transformare personala

Afli strategii extraordinare de lucru si modalitatea de a le aplica. Vei observa rapid ca schimbarile pe care le faci in interior se reflecta imediat in viata ta exterioara!

Care sunt beneficiile extraordinare pe care le vei resimti

A lucra cu tine insati, a te cunoaste in cele mai ascunse unghere, este despre a pune pe primul loc ADEVARUL si dorinta de a deveni LIBERA. Vei resimti schimbari benefice extraordinare si vei reusi sa faci primul pas catre o viata noua, fericita!

Inscrie-te acum la webinarul gratuit!

Disponibil pentru o perioada limitata de timp

Despre
Amy Ciotec

Timp de 16 ani a avut o cariera in corporatii si a lucrat mereu aproape de oameni.

Cu o experienta de peste 8 ani in procesele si terapiile de dezvoltare personala, Amy s-a trezit din punct de vedere spiritual, a vindecat si a transformat fiecare aspect al fiintei sale. Mai mult, si-a descoperit vocatia si s-a dedicat misiunii de a ajuta femeile, de a impartasi si a deveni ghid pentru transformarea esentiala a acestora.

Cred in tine, cred in femeia treaza si libera, femeia hotarata sa-si integreze si sa-si manifeste cel mai inalt potential, inca ascuns in Esenta ta.

testimoniale

„Cele mai bune sfaturi primite, pentru a invata sa lucrez cu mine insami, sa imi pun viata in ordine si sa ma ridic. „

Eva, 42

„M-au ajutat enorm sfaturile si programul de dezvoltare personala – totul porneste din interior si e fff important sa te ocupi de tine!”

Margot, 35

„Sfaturi super bune primite despre invingerea fricilor si construirea unei vieti echilibrate, armonioase. „

Ramona, 54

Inscrie-te acum la webinarul gratuit!

Disponibil pentru o perioada limitata de timp